Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a beszámoló és közzétételi kötelezettség 2016. december 1. naptól az Online Beszámoló és Űrlapkitöltő Rendszeren (OBR) keresztül teljesíthető.

A Dimenzió Kft. ehhez az alábbi segítséget biztosítja felhasználói számára:

  1. DimSQL Mérleg modulját alkalmazók számára: új menüpont biztosítja a beszámoló adatokat tartalmazó OBR Exportot, leírás megtalálható honlapunkon „Elektronikus közzététel segédlet a DimSQL Mérleg moduljához” címmel.
  2. Fenti modult nem használók és DOS-os partnereink ingyenesen letölthetik honlapunkról az Excel-OBR segédprogramot (Excel2OBR.exe), mellyel a szintén ingyenes Beszamolo_2016 és Mikrogazdalkodoi_beszamolo_2016 adataiból elkészíthető a feltöltendő OBR fájl. A tudnivalókról az „OBR fájl készítés a Mérlegkitöltő Excellel” c. ismertetőnk ad tájékoztatást.

 

1 hozzászólás

  1. Sarinay Dávid

    Nagyon jónak találom a exceleket. Az Excel2OBR programjuk azonban csak az Önök honlapjáról letöltött “Merlegkitolto_2016.xls”-t fogadja el, a szintén innen letöltött “Beszamolo_2016.xls”-t sajnos nem. Azt írja nem az Önök által készített, pedig innen töltöttem le, és azt se fogadja el, amibe még bele se írtam semmit. Kérem nézzék meg, és javítsák Excel2OBR.exe-t! És írják meg esetleg azt is, hogy mit néz a program, hogy a már kitöltötteket is javítani és OBR-esíteni tudjam. Amúgy a Mérlegkitöltö mire való? A Beszámoló xls Adatfeltöltés lapjára így is be kell írni az adatokat….. Köszönöm!

    Válasz

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>