IGÉNYLŐ LAP

DigitAudit demo (ideiglenes) használatához

(A programtelepítő letöltése és futtatása, majd a program elindítása után a Regisztráció menüpontra kattintva található meg szürke mezőkben.)Adatvédelmi tájékoztatót megismertem, megadott adataim kezeléséhez, a nyújtott szolgáltatások igénybevételével összefüggésben hozzájárulok.


A DigitAudit programcsomag zökkenőmentes használatához Microsoft Office 2010 Word, Excel vagy újabb szükséges és minimum Windows 7 operációs rendszer.
Válaszként elküldjük a 2 hetes kipróbálást engedélyező regisztrációs fájlt e-mailben, mely az alábbi modulokat engedélyezi:
Könyvvizsgáló cég esetében: AuditDok 2019., AuditDok 2020., AuditTeszt 2020. AuditIroda 2019., AuditBeszámoló külön kérésre: 2019 és 2020.
Könyvelő – könyvelőiroda esetében: AuditBeszámoló 2019., AuditBeszámoló 2020., AuditTeszt 2020., Adóteszt 2020.

A program demo változata korlátozott számban tartalmazza az egyes modulokhoz tartozó Excel fájlokat. Megrendelés után biztosítjuk a fájlokhoz a teljes jogosultságot.

Amennyiben programunk elnyerte tetszését és a 2 hetes próba időszakot követően is szeretné használni, kérjük töltse ki a DigitAudit Megrendelő lapot, illetve kizárólag AuditBeszámoló modul bérletére az AuditBeszámoló megrendelő lapot.

Köszönjük érdeklődését!

Köszönjük a megrendelést!

Hamarosan elküldjük a regisztrációs fájlt a DigitAudit demó használatához.

Üdvözlettel:
Dimenzió Kft.