MEGRENDELŐLAP

DigitAuditGépkód Megnevezés Audit
Dok
Audit
Teszt
Audit
Iroda
Adó-
teszt
NAV
számla
XML
 
Összesen (db) 0 0 0 0 0


Adatvédelmi tájékoztatót megismertem, megadott adataim kezeléséhez, a nyújtott szolgáltatások igénybevételével összefüggésben hozzájárulok.


A DigitAudit programcsomag zökkenőmentes használatához Microsoft Office 2010 Word, Excel vagy újabb szükséges és minimum Windows 7 operációs rendszer.
A megrendelés alapján díjbekérőt küldünk.
Az összeg beérkezése után kiállítjuk és továbbítjuk a Megrendelőlapon feltüntetett névre és címre a számlát, e-mailben elküldjük a megrendelt modulok használatát 2021. szeptember 30-ig biztosító regisztrációs fájlt, valamint az AuditIroda megrendelése esetén a cégnévre vonatkozó dokumentációs gyűjtemény letöltéséhez szükséges linket.

 * Ha nem azonos a számlázási címével
** Ha nem azonos a megrendelő nevével és címével

Köszönjük megrendelését!

Köszönjük a megrendelést!

A megrendelés alapján díjbekérőt küldünk. Az összeg beérkezése után kiállítjuk és továbbítjuk a Megrendelő lapon feltüntetett névre és címre a számlát, e-mailben elküldjük a megrendelt modulok használatát 2021. szeptember 30-ig biztosító regisztrációs fájlt, valamint az AuditIroda megrendelése esetén a cégnévre vonatkozó dokumentációs gyűjtemény letöltéséhez szükséges linket.
Üdvözlettel: Dimenzió Kft.