Kedves Felhasználóink!A Dimenzió és az Adriana Accounting közös munkával összekapcsolta a DimSQL számviteli rendszert és az Adriana könyvelés gyorsító szoftvert.Az Adriana-val automatizálható a bank könyvelése, így több ideje marad az igazi szakmai munkára.Az Adriana egy több, mint ezer könyvelő által használt, bejáratott bank feldolgozó szolgáltatás, amely a bankkivonaton szereplő tranzakciók automata kontírozásában és a számlakiegyenlítések összepontozásában segíti a könyvelő munkáját.

Ezen kívül többek között képes a különböző futárcégek utánvét elszámolásait, valamint a bankkártyaforgalom összesítőket is feldolgozni és automatikusan feladni a könyvelőprogramnak, így rengeteg munkaidőt spórolva a könyvelőnek.

Webinárium – nézze meg a saját szemével!

2021. július 14-én, szerdán az Adriana Accounting szoftver bemutatót szervez, melynek célja, hogy Önök megismerkedhessenek az Adriana programmal. Az élő, online webináriumon a DimSQL programból indulva közösen feldolgozunk egy kb. 200 soros bankot, majd a feldolgozás eredményét megnézzük a DimSQL programban.

Így önök teljes képet kaphatnak az elérhető funkciókról, a DimSQL és az Adriana együttes működéséről, és az automatizálással elérhető üzleti előnyökről. Feltehetik a kérdéseiket, az Önöknél előforduló speciális esetekkel kapcsolatban is.

Az így szerzett tapasztalatok és információk birtokában könnyen el tudják dönteni, hogy az Önök munkáját mennyiben segítené az Adriana-val automatizált könyvelés.

Regisztrálni ezen a linken található űrlapon tudnak:
https://automatik.hu/adriana/dimsql-szoftver-bemutato

Bővebb információ az Adriana Accounting szolgáltatásairól az alábbi linkeken érhető el:
https://www.automatik.hu/adriana/dimsql

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást:
e-mailben: ugyfelszolgalat@automatik.hu
telefonon: +36 30 905 1820

Üdvözlettel,
Dimenzió Kft. és Adriana Accounting