Szerviz:

- Új funkció a Szerviz/Adatbázis/Adatbázis helyreállítás. A menüpont futtatásával helyre lehet állítani azt a sérült adatbázist, melynek a mérete visszatöltéskor nagyon megnövekedett

Főkönyv:

- A Forgalmi adó listák között található Belföldi összesítő jelentés listái kezelik az 1 milliós értékhatárt. (Pénzforgalmi ÁFA elszámolás esetén az értékhatár alatti beszerzések is megjelennek jelenleg a listán, de ezeket a nem kell szerepeltetni az M lap 06-os sorában! Ebben a menüpontban található listák korrekt működése érdekében javasoljuk a honlapunkról letölthető Tájékoztatás ÁFA listákhoz című ismertetőnk tanulmányozását! A dokumentum megtalálható a Letöltések/Leírások, felhasználói dokumentációk menüpont alatt.)

Számlázás:

- Beállítások/Beállítások/Szövegek fülön új lehetőség „Szöveg a számla fejrészében”. Az itt bevitt adatok megjelennek a kiállított számlán a számlakibocsátó azonosítására szolgáló adatok között. Olyan információk rögzítését lehet itt elvégezni, melyeket a felhasználó feltétlenül fel szeretne tüntetni a számlán cégadatai között, pl. FELIR kód.  A beírt adatoktól függően a számla fejrésze rugalmasan változik.

Készlet:

- Beállítások/Készlet és Számla beállítások/Szövegek fülön új lehetőség „Szöveg a számla fejrészében”. Az itt bevitt adatok megjelennek a kiállított számlán a számlakibocsátó azonosítására szolgáló adatok között. Olyan információk rögzítését lehet itt elvégezni, melyeket a felhasználó feltétlenül fel szeretne tüntetni a számlán (szállítólevélen) cégadatai között, pl. FELIR kód. A beírt adatoktól függően a számla fejrésze rugalmasan változik. (A funkció blokknyomtató esetén is működik.)
- A kiállított szállítóleveleken megjelenik az adószám.
- Szállítólevelek fogadásához kapcsolódóan a fogadó gépen  Szállítólevélből számlakészítés funkció használata esetén jelentkező hiba megszüntetése.

Mérleg:

- Betölthető és használható a 2015. évi beszámoló-séma.