DimSQL számviteli rendszer2000 óta szerte az országban segíti könyvelők, könyvvizsgálók, cégvezetők, pénztárosok adminisztrátorok, raktárosok, és a felsoroltakkal kapcsolatban állók munkáját a DimWin integrált számviteli rendszer, majd az ezt leváltó DimSQL. Egygépes telepítéstől, a sok munkaállomásos, szerveres megoldásokig, távoli eléréssel, vagy anélkül mindenféle felhasználási mód megtalálható.

Válogasson a program moduljai között, vagy segítségünkkel állítsa össze azt a rendszert – egyszerű számlázó vagy könyvelő programtól a teljes számviteli rendszerig – , ami az Ön igényeinek tökéletesen megfelel. Különböző munkaállomásokra különböző modulokból összeállított programot választhat, vagy kérhet távoli eléréssel csak lekérdezésre használt változatot is a programból, hogy a legfontosabb adatai naprakészen mindig kéznél legyenek. Takarítson meg vele időt, papírt, munkát, pénzt!

A DimSQL számviteli rendszer legfontosabb moduljai a főkönyv, pénztár, iktató, számlázás, készlet, tárgyi eszköz, mérleg, kontrolling, banki átutalás.
Adatátadás, adatátvétel bármilyen más programmal megoldható akkor is, ha Ön valamilyen meglévő rendszeréhez szeretne tőlünk kiegészítést, vagy máshol hiányzó, igényeinek nem megfelelő funkciót szeretne valamelyik, akár személyre szabott modulunkkal megoldani.

A DimSQL számviteli rendszer rendelkezik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara “könyvvizsgálóbarát szoftver” minősítésével.

Amennyiben igényli, a szoftver megbízható működéséhez hardvereket is biztosítunk.

Kérjen ingyenes bemutatót, tájékoztatást, vagy hívjon minket, írjon e-mail-t.


Árkalkulátor


DimSQL demó letöltés


DimNAVServer demó letöltés


Leírások, felhasználói dokumentációk


Gyakran ismételt kérdések