dimnav_xml_verzio
Nagyításhoz kattintson a képre!

Letölthető a DimSQL Program legújabb 6.37-es verziója.
2019.05.02-tól a NAV online számla adatszolgáltatás már csak ezzel a verzióval történhet. Ellenkező esetben az adatszolgáltatás nem teljesül!
Frissítést követően kérjük, indítsák el a DimNAV programot és a tálcán az online_szamla_logo ikonra jobb egérgombbal kattintva ellenőrizzék, hogy a Beállítások menüpontban az Egyéb fülön, az XML verziónál „1.1 (2019.05.01 után készült számlák”) van-e.
Ha még 1.0 verziót látnak, akkor mindenképpen állítsák át kézzel a legördülő menüből történő kiválasztással, hogy a NAV online számla adatszolgáltatás zökkenőmentesen történjen.

Az eddigi tapasztalatok alapján ismételten felhívjuk a figyelmet az adószám helyes rögzítésére (kötőjelekkel tagolt)!

A Cégadatoknál az adószám előtti országkódot csak akkor szabad kitölteni, ha a cég rendelkezik közösségi adószámmal!

Előlegszámla kiállítása Előleg tömbben történjen. Hibás az adatszolgáltatás, ha a terméktörzsben veszünk fel előleg nevű terméket (és végszámla nevű terméket).

Ismételten felhívjuk a figyelmet honlapunkon az alábbi linken található ajánlásunkra: http://download.dimenzio-kft.hu/doc/Segitseg_a_sikeres_online_szamlazashoz.pdf

További sikeres számlázást kívánunk!

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>