A világ bármely pontján számlázhat!

Bluetooth mobil blokknyomtatóFelhasználóink igényeinek megfelelve elkészítettük a DimSQL mobil számlázásra felkészített változatát, amely online kapcsolat nélkül is használható, elérhető internet kapcsolat esetén pedig az eladás adatai szinte azonnal megjelenhetnek az irodai számítógépén.

A hordozható számlázó használható táblagépeken, mobil blokknyomtatóval, így áruk kiszállításakor a számlák azonnal elkészülhetnek. A kiszállítás közben elkészített számlák, szállítólevelek a hordozható számítógépeken gyűlnek, és amint lehetőség van rá (van internet kapcsolat), minden forgalmi adat egy gombnyomással elküldhető egy központi számítógépre további automatikus könyvelés, feldolgozás céljából.

A DimSQL mobil számlázás használata esetén a szállítóknál lévő árukészlet, és számlaforgalom folyamatosan nyomon követhető. Az árukészlet feltöltése a központi, vagy egyéb irodai számítógépen történhet, ahonnan a táblagépek egy gombnyomásra szinkronizálják a törzsadatokat, és a rájuk vonatkozó készletmozgásokat, így jogosultság híján a szállítók a tárolt készlethez semmilyen módon nem nyúlhatnak hozzá.

A hordozható gépekre szánt program nem egyezik meg a DimSQL letölthető változatával, kérésére erről külön bemutatót tartunk.

bárhol_számlázhat

Kérje személyre szabott ajánlatát! Elérhetőségünk: iroda(kukac)dimenzio-kft.hu, +36-1-311-8804

1 hozzászólás


Comments are closed.