mérleg

Az itt közzétett beszámoló segédlet által is támogatott feladatokra a Dimenzió Kft. és a KRISTÁLY-Audit Kft. közös programot fejlesztett ki AuditBeszámoló néven, mely a DigitAudit programrendszerbe integráltan nyújt széles körű szolgáltatásokat a számviteli törvényben előírt beszámolók, és az alátámasztó leltárak elkészítéséhez.

A DigitAudit programcsomag szoftvertermékeit a https://digitaudit.hu oldalon rendelhetik meg.

A 2021. évi mérlegbeszámoló összeállításához ingyenesen letölthető a Merlegkitolto_2021.xlsx valamint Beszamolo_2021.xlsx , a 2021. évi mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló összeállításához ingyenesen letölthető a Mikrogazdalkodoi_beszamolo_2021.xlsx.

Az egyszerűsített éves beszámoló kiegészítő mellékletének tartalmi követelményeit a számviteli törvény 96. §-a tartalmazza. (A 96. §. (4) bekezdése a korábbiaktól eltérően nem azt írja le, hogy milyen adatokat nem kell tartalmaznia, hanem fordítva milyen adatokat kell tartalmaznia az egyszerűsített éves beszámoló kiegészítő mellékletének). A kiegészítő melléklet tartalmáról részletesebben a Számviteli Levelek 332. számában (2015. szeptember 24.), a 6772. kérdésszám alatt olvashat.

Mentés

30 hozzászólás

 1. Lilien

  Kedves Dimenzió Kft!

  Köszönöm a hatalmas segítséget, hogy engedtétek letölteni a 2016 évi beszámolót, és az átforgatót!
  További sikeres munkát kívánok!

  Üdvözlettel Lilien Lívia

  Válasz
 2. Stefimercz

  Tisztelt Dimenzió Kft!

  Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy letölthettem a 2016-os beszámolót és a mérleg kitöltőt!!! Borzasztó nagy segítség volt ez számomra! További sikeres munkát kívánok!

  Üdv.: Stefi Kriszta

  Válasz
 3. Szakál Pálné

  Tisztelt Dimenzió Kft !
  Köszönöm a lehetőséget és a nagyon nagy segítséget, ami egyszerűsítette a munkámat.
  Kérdezem: van Önöknek könyvvizsgálók részére munkalapok, adatok feldolgozását, kiegértékelését, munkalapok elő előállítását segítő programjuk, amit természetesen térítés ellenében igénybe tudok venni ?
  Kérem legyen szíves e-mail-ban válaszoljon, adjon nekem segítséget.
  Tisztelettel Szakál Pálné Erzsi könyvvizsgáló

  Válasz
 4. Fejes Ildikó

  Nagyon hasznos volt számomra az összeállításuk. Köszönöm.
  Engedjenek meg egy észrevételt. Az eredmény kimutatásnál a C. és D. sor számítási képletét frissíteni kellene, mert a régi mérleg betűjelei maradtak benn.
  Köszönettel

  Válasz

 5. Kedves Dimenzió Kft!

  Köszönöm, hogy megosztottátok velünk a 2016. évi beszámoló kitöltőt és az átforgatót. Nagyon-nagy segítség. Mióta önállóan dolgozom, gyakran találkozok a könyvelők között önzetlen, segítőkész kollégákra. Számomra öröm ebben a szakmában dolgozni!
  Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok az egész csapatnak!

  Válasz
 6. BAráth Zoltán

  Köszönjük…
  Ha jól értem, akkor 2016. december 01-től az oldalukon felelhető, ingyenesen letölthető nyomtatványok kizárólag saját részre kinyomtatott munkapéldányok, azokat kitöltés után beadni nem lehet, hiszen nem lehet ****.obr file-ként elmenteni azokat?

  http://elektronikusbeszamolo.hu/category/nyomtatvanyok/

  Válasz
  • Steev

   Kedves Zoltán!

   Elkészült az ingyenesen letölthető Excel2OBR segédprogram, mellyel a Beszamolo_2016 és Mikrogazdalkodoi_beszamolo_2016 adataiból elkészíthető a feltöltendő OBR fájl.

   Válasz
 7. Benkőné Richter Mónika

  Nagyon köszönjük a segítséget!

  Válasz
 8. Pappné H. Mária

  Köszönöm önzetlen segítségüket!

  Válasz
 9. Nagy Éva

  Köszönjük a segítséget!

  Válasz
 10. Stefimercz

  Kedves Dimenzió Kft!
  Tavaly év vége felé letöltöttem a Beszamolo_2016.xls segédletüket, aminek nagyon örültem, hogy ilyen nagy segítséget kaptam. A mérleg és eredménykimutatás kitöltése akadálytalanul sikerült! :) Viszont a kieg. melléklet kifogott rajtam. Abban szeretném kérni a segítségüket, hogy a táblázatokat, amiket szeretnék megjeleníteni e kieg. mellékletben, hogyan tudom a “kieg.mell. elemzések” lapon elővarázsolni?

  Segítségüket előre is köszönöm!
  Üdvözlettel: Stefkovicsné M.K.

  Válasz
 11. Erzsi

  Nagy köszönet az önzetlen közkinccsé tételért!
  Nincs valakinek német nyelvű éves beszámoló – új sémája véletlenül?
  Köszi előre is!

  Válasz
 12. Pappné Hédi

  Nagyon köszönöm, óriási segítség volt :)

  Válasz
 13. Hegedűs Lászlóné

  Nagyon köszönöm az önzetlen segítséget.

  Válasz
 14. M Erzsébet

  Letöltöttem az új sémájú beszámolót, nagyon köszönöm, hogy ezt megtehettem.

  Válasz
 15. Panniik

  Köszönöm a segítséget! Teljesen meglepődtem, amikor erre ráakadtam, hogy nem kell fizetni, csak úgy használhatom! Egy kérdésem lenne: vannak sárga mezők a 2016. nyitó oszlopban, ahova nem kerülnek át a záró adatok, amiknek szerintem ott a helyük. Pl. követelések, az egész saját tőke, kötelezettségek. A sárga színre nem találtam magyarázatot, hogy az mit jelent. Vagy csak véletlen?
  Válaszukat előre is köszönöm.

  Válasz
 16. Varga Anikó

  Köszönöm a segédleteket!

  Válasz
 17. Katona Tiborné

  Nagyon hasznos és nagyon jó a beszámolóséma. Köszönjük a kedvességüket. Nekem egyetlen kívánságom van a formátummal kapcsolatban, mégpedig a zöld háttérszínt nem tudom kikapcsolni az összesítő sorokban. A megadott aaa jelszót ugyanis helytelennek minősíti. A kinyomtatott mérleget, scannelve kell elküldenem több helyre de a sötét háttéren nem látszanak a számok.

  Válasz
 18. Vincze Mátyásné

  Hálás köszönet ezekért a fontos és nagyon jó nyomtatványokért és segítségért!

  Sok sikert munkájukban!

  Válasz
 19. Kiss Iza

  Köszönöm szépen a lehetőséget, hatalmas segítség. Én már csak a bevallás beküldése után találtam rá az oldalra, de az adatokat itt is kitöltve tényleg nagyon pontos, és gyors.
  Ma már mindenhol mindenért fizetni kell, ez nagyon ritka, hogy ingyenes és ráadásul nagyon praktikus sémákat használhatunk.

  Válasz
 20. Kisnémet Imréné

  Köszönöm a segítséget

  Válasz
 21. Bné Kati

  Kérdésem az lenne, hogy Cégünknél tulajdonosváltás történt 2017-ben, amiről a cégbíróság közzétett beszámolót kér. Kérdésem az lenne, hogy milyen jogcímet kell alkalmazni az új nyomtatványon, hogy évközi mérlegként közzé tudjuk tenni? Válaszukat előre is köszönöm.

  Válasz
 22. Szórád Hilda

  Nagyon köszönöm, igen sokat segítettetek rajtam!

  Válasz
 23. Sarinay Dávid

  Kedves Szerzők! Az Excel2OBR sajnos csak a “Merlegkitolto_2016.xls”-t fogadja el, a szintén innen letöltött “Beszamolo_2016.xls”-t nem. Mit kell átírni az utóbbiban, hogy felismerje az OBR készítő? És egyáltalán a “Merlegkitolto_2016.xls” mire való, illetve hogy lehet annak adatait átírni a Beszámolóba? És a Beszámolóét áttenni a Merlegkitöltőbe, hogy az Excel2OBR elfogadja?

  Válasz
 24. Sarinay Dávid

  Nagyon jónak találom a exceleket. Az Excel2OBR programjuk azonban csak az Önök honlapjáról letöltött “Merlegkitolto_2016.xls”-t fogadja el, a szintén innen letöltött “Beszamolo_2016.xls”-t sajnos nem. Azt írja nem az Önök által készített, pedig innen töltöttem le, és azt se fogadja el, amibe még bele se írtam semmit. Kérem nézzék meg, és javítsák Excel2OBR-t! És írják meg esetleg azt is, hogy mit néz a program, hogy a már kitöltötteket is javítani és OBR-esíteni tudjam. Amúgy a Mérlegkitöltö mire való? A Beszámoló xls Adatfeltöltés lapjára így is be kell írni az adatokat….. Köszönöm!

  Válasz
 25. Zsunk Ági

  Köszönöm, hogy ingyenesen biztosítjátok a hozzáférést.

  Válasz
 26. Lengyel Erika

  Kedves Dimenzió Kft!
  Letöltöttem a Beszamolo_2020.xls segédletüket, aminek nagyon örültem, hogy ilyen nagy segítséget kaptam. A mérleg és eredménykimutatás kitöltése akadálytalanul sikerült! :) Viszont a kieg. melléklet kifogott rajtam. Abban szeretném kérni a segítségüket, hogy a táblázatokat, amiket szeretnék megjeleníteni e kieg. mellékletben, hogyan tudom a “kieg.mell. elemzések” lapon elővarázsolni?
  Illetve hova kell a szöveges rész beilleszteni , hogy ne csússzon el minden.
  Segítségét előre is köszönöm.

  Válasz
 27. Annie

  Köszönöm szépen! Kiváló segítség.

  Válasz
 28. Hofbauerné Gizus

  Köszönöm hogy évek óta használhatom a programot, nagyon nagy segítséget jelent. Kívánom hogy sokáig legyen veletek ilyen szerencsénk. !!!

  Válasz

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>