DimSQL_Főmenü

A DimSQL demó változat lehetőséget nyújt a program kipróbálására, megismerésére egy előre rögzített számlatükörrel, előre felvitt adatokkal és beállításokkal. Célunk a demó változattal gyors áttekintést adni a programrendszer megjelenítéséről, használhatóságáról, valamint a legfontosabb output táblákról.

A demó változat mellett található egy Üres állomány is, ahol lehetőség nyílik a program ingyenes használatára maximum 200 könyvelési tétel felviteléig (saját adószám megadásához regisztrálni kell a programot, a regisztráció ingyenes). Amennyiben a program elnyerte tetszését, az állomány igény esetén bármikor „élesíthető”, a tételszámra vonatkozó korlát értéke megemelhető, így könyvelés zavartalanul folytatható.

Telepítés
A „DimSQL25 demó letöltése” feliratra kattintva a DimSQL25_setup.exe állományt mentsük gépünkön egy tetszőleges könyvtárba, majd indítsuk el a DimSQL25_setup.exe-t. A telepítő program a számítógépen létrehoz egy DIMSQL könyvtárat és egy DIMENZIÓ nevű ikont, ahonnan a demó program futtatható.

A demó program eltávolítása
Start menü / Programok / Dimenzió / Eltávolítás

A demó program futtatása
A DIMENZIÓ ikonra kattintva elindul a program. A rendszer jelszavas beléptetéssel működik, de a demó változatban a felhasználónév (DIMENZIO) és a jelszó (dimenzio) előre beállított, így a megjelenő párbeszédablakban elegendő a Belépés (F10) gombra kattintani.
A következő ablak a cégadatbázis kiválasztásának helye. A demó állomány választása után a Rendben gombra kattintva lépjünk be a menü és adatkezelő felületre.

A Start menü / Programok / Dimenzió / Bemutató futtatása esetén megjelenik egy kinyomtatható szöveges dokumentum, mely néhány próbafeladat segítségével ismerteti a rendszer működését.
A program használata során az aktív ablakra vonatkozó helyi segítség (Súgó) az F1 gomb megnyomásával jeleníthető meg.


DimSQL25 demó letöltése

Figyelem!! A DimSQL25_Setup programmot soha ne telepítse azonos könyvtárba az 1.5-ös Firebirdöt használó DimSQL programmal.
Programunk jelenleg a Firebird 2.5-ös verziójával működik. Sem helyi, sem szerveres telepítés esetén ne használjon magasabb verziót!


DimSQL15 demó letöltése

Cégünk 2018. január 1.-től megszünteti a Firebird 1.5 támogatását. Ha Önnek valamilyen oknál fogva mégis szüksége lenne a DimSQL15 telepítőre vegye fel velünk a kapcsolatot.


STunnel letöltése


Olvasson a DimSQL számviteli rendszerről!


Leírások, felhasználói dokukmentációk


 

Mentés

Mentés