DigitAudit könyvvizsgáló szoftver

A DigitAudit demó telepítése:

  • A “DigitAudit demó letöltése” feliratra kattintva töltse le a telepítőt a gépére.
  • Indítsa el a letöltött fájlt. (A böngésző beállításától függően lehet, hogy a kattintáskor rögtön a futtatást ajánlja fel a gép.)
  • A felhasználási feltételek elfogadása után megtörténik a program telepítése.
  • A telepítő alapértelmezett útvonala: C:\DigitAudit
  • Az asztalra DigitAudit ikon kerül.

A DigitAudit ikon indítása után a program DEMO változatának főmenüje jelenik meg. Első belépéskor a modulok közül csak a Szerviz / Regisztráció illetve a Támogatások aktív.

A modulok kipróbálásához 2 hetes ideiglenes feloldó kulcsot biztosítunk. Ehhez a DigitAudit főmenüjében, a Regisztráció menüpontban lévő gépkódot és megnevezést kell elküldeni a Dimenzió Kft-nek. Kérjük használja ehhez a lenti DigitAudit demó igénylése űrlapot. A kapott ideiglenes kulcs a program részleges kipróbálását engedélyezi. 2 hét lejárta után a program csak megrendelést követően kapott feloldó kulccsal használható.

Az AuditDok modul aktívvá tételéhez és kipróbálásához legalább egy könyvvizsgált cég állományát létre kell hozni a Cégkezelés / Új cég létrehozása menüpontban.

Az AuditBeszámoló modul aktívvá tételéhez és kipróbálásához létre kell hozni egy mintacéget (Egyszerű Kft.), ehhez kérjük az AuditBeszámoló – “Egyszerű Kft. dokumentálásának felhasználói leírása” útmutató tanulmányozását a Letöltések – Felhasználói dokumentációk oldalról.

A modulok (ezen belül a főmenü) leírásai megtalálhatók a DigitAudit program főmenüjének Támogatás / Leírások pontja alatt.

  • AuditDok modulhoz: AuditDok leírása, valamint AuditDok Egyszerű Kft. leírása
  • AuditTeszt modulhoz: Könyvelés tesztelése, Adatok tesztelése
  • AuditIroda modulhoz: AuditIroda leírása
  • AuditBeszámoló modulhoz: AuditBeszámoló leírása, valamint AuditBeszámoló Egyszerű Kft. leírása

A DigitAudit próbaidőszak utáni használatához a Megrendelő űrlap kitöltése és elküldése szükséges. További teendőkről a Megrendelő űrlap ad tájékoztatást.

A telepítéshez és használathoz segítség kérhető a Dimenzió Kft-től.


DigitAudit demo letöltése


DigitAudit megrendelése


Olvasson a DigitAudit könyvvizsgáló szoftverről!


Leírások, felhasználói dokumentációk