DimPub éttermi szoftverHisszük, tudjuk, hogy a legjobb vendéglátós szoftverek fejlesztéséhez szükség van a meglévő és leendő felhasználók segítségére. Nélkülük nem jöhetne létre olyan rendszer, ami funkcióit tekintve mindenben megfelel a célnak, kezelése könnyen tanulható, gyors, egyszerű, nem terheli a felszolgálót fölösleges adatbevitellel, hogy minél inkább a vendégekre koncentrálhasson, így növelve az üzlet forgalmát.

Így fejlesztettük, és fejlesztjük tovább az Ön igényei szerint is az érintőképernyős DimPub éttermi programot, a felhasználók visszajelzései, és a felhasználási szokásaik megfigyelése alapján, megfelelve minden felhasználási területnek a legkisebb kávézóktól a legnagyobb éttermekig. Így tudunk olyan érintőképernyős felhasználói felületet adni a felszolgálók keze alá, aminek a használatát pár perc alatt megtanulják, pár nap használat után pedig a képernyőn megjelenő szövegek elolvasása nélkül tudják használni a programot. A DimPub éttermi rendszer használható egy gépen, vagy hálózatba kapcsolva korlátlan számú munkaállomáson, tetszőleges számú konyhai, vagy pultban elhelyezett nyomtatóval a felvitt rendelések azonnali vagy csoportosított nyomtatásához.

Nézzen rá távolról az üzlet forgalmára, készítsen bármilyen lekérdezést, ellenőrizze az alkalmazottak munkáját, ezt bárhonnan, bármikor megteheti, a program készen áll arra, hogy Ön biztonságos hálózati kapcsolaton keresztül a saját gépéről rácsatlakozzon és ellenőrizzen, bevételezzen, árat, receptúrát, vagy bármi mást módosítson. Láthatja az adatokat üzletenként többféle bontásban, de akár több üzlet forgalmának egyszerre történő megjelenítése is megoldható.

Az munkatársak jogosultságai széles körben állíthatók, a csak rendelés felvételére korlátozott felhasználótól az adminisztrátori feladatokat ellátó felhasználóig.

A DimPub szoftver használatához igényei szerint tudunk megbízható, napi 24 órás működésre is alkalmas hardvereket biztosítani, valamint az esetleges balesetekből származó adatvesztések ellen be tudunk állítani állandó, távoli gépre történő automatikus biztonsági mentést.

Kérjen ingyenes bemutatót, tájékoztatást, vagy hívjon minket, írjon e-mail-t.


Árlista